Professionals
De groep van klanten met een voedselallergie of -intolerantie wordt steeds groter, dat zal u zelf ook al wel gemerkt hebben. Het is een groep die u natuurlijk niet links wil laten liggen. Als er in een gezelschap één persoon is met een voedselallergie is dat de persoon die het restaurant kiest, zodat iedereen lekker en vooral veilig kan eten.
Met een minimale investering, duidelijke informatie aan het keuken- én zaalpersoneel en met een aantal aanpassingen in de receptuur en oog voor kruisbesmetting, kan u elke bezoeker van uw zaak een lekkere en veilige maaltijd serveren. En u weet als geen ander dat tevreden klanten terugkeren en uw zaak zullen aanprijzen. Creëer daarom ook een allergeen-vrij smaakgenot.
Safe2Eat kan u in dit proces begeleiden. De food-coach gaat samen met u aan de slag en zo creëren we voor elke zaak een oplossing op maat. Rekening houdende met uw menu en de mogelijkheden in uw keuken. De bedoeling is dat we uw personeel vertrouwd maken met de problematiek van verschillende voedselallergieën en intoleranties.